Welkom bij SME Travel

SME Travel is het netwerk van ervaren zakenreis-specialisten. Deze zakenreis experts spreken de taal van de ondernemer en begrijpen de behoefte om zorgeloos, met een zeer persoonlijke boutique aanpak en tegen de beste tarieven zakenreizen te boeken. SME Travel ondersteunt en helpt u succesvol te zijn richting het MKB in uw regio. U profiteert van de beste tarieven, een sterk, betrouwbaar merk en een organisatie met een groot netwerk.

Plaatje

SME Travel netwerk

Een sterk, betrouwbaar merk met een volwaardige zakenreispropositie en een uniek netwerk van zakenreis experts.

Plaatje

De beste tarieven

SME Travel partners krijgen dankzij de inkoopvoordelen van Airtrade toegang tot de beste vluchtcontent, tarieven en een groot reisaanbod.

Plaatje

Boutique aanpak

Een aanpak die werkt! SME Travel laat zakenreizigers profiteren van specialistische kennis met een uiterst persoonlijke benadering.

Boutique aanpak voor het MKB

Samen bouwen we aan een sterk zakenreismerk, de enige met een boutique-aanpak van het zakenreizen! Wij geloven juist dat het MKB behoefte heeft aan persoonlijke aandacht. Het midden- en kleinbedrijf profiteert van de inkoopvoordelen van een reismarktleider en ontvangt met de inzet van ons SME Travel netwerk, specialistisch en persoonlijk accountmanagement, ongeacht de afname van het aantal zakenreizen.

Profiteer van ons omvangrijke partnernetwerk

SME Travel is een initiatief van Airtrade. Als onderdeel van een van de grootste Nederlandse reisproductaanbieders profiteert u van onderhandelde tarieven. U ontvangt toegang tot de beste vluchtcontent en tarieven, flexibele voorwaarden en u heeft de keuze uit een breed aanbod van reisproducten zoals hotels, autoverhuurmaatschappijen, transfer-bedrijven, en reisverzekeringen. SME Travel is aangesloten bij het ANVR, SGR, IATA en Calamiteitenfonds.

SME Travel ondersteunt en helpt u succesvol te zijn richting het MKB in uw regio. U profiteert van de beste tarieven, een sterk, betrouwbaar merk en een organisatie met een groot netwerk.

SME Travel partner worden?

Neem contact op of mail ons via info@smetravel.nl

Contact Ons