Joint venture Airtrade Toer Business bestaat 25 jaar

Airtrade Holland en Toer Business vieren hun 25-jarig samenwerkingsjubileum. De joint venture van beide ondernemingen, Airtrade Toer Business, werd opgericht op 16 februari 1995. Het is daarmee een van de langstlopende joint ventures in de reisindustrie.

Airtrade levert Toer Business, waarin meer dan driehonderd kantoren en ZRA’s zijn vertegenwoordigd, een breed pakket aan diensten voor de verkoop van vliegtickets en Dynamic Packaging. Dat is van toepassing op zowel de reiswinkels als de websites van verschillende leden.

“De afgelopen 25 jaar hebben wij, als Toer Business, zeer succesvol en prettig met Airtrade samengewerkt”, zegt Peter Effting, directeur Toer Business. “Mede door het 25 jaar geleden opstarten van de ‘werkmaatschappij’ Airtrade Toerbusiness C.V. en vooral door de gezamenlijke inspanningen en behaalde resultaten hebben wij het voor de deelnemende reisbedrijven zeer aantrekkelijk en profijtelijk gemaakt om met Airtrade Toer Business samen te werken.”

Jeroen Martron, CEO Airtrade, sluit zich daarbij aan: “Zonder overdrijven durven wij te stellen dat dit een van de langstlopende en meest succesvolle joint venture is in de reisindustrie. Afgezien van het zakelijke succes is het bovendien ook een zeer prettige samenwerking waarin wij het beste bij elkaar naar boven halen. Wij kijken uit naar de volgende 25 jaar!”