Coronavirus (COVID-19): Veelgestelde vragen

Is het kantoor van Airtrade open voor bezoek?

De veiligheid van het personeel is voor ons erg belangrijk. Daarom zijn wij tijdelijk niet open voor bezoek. Je kunt ons uiteraard wel telefonisch en via de mail bereiken.

Vragen over uw KLM Holidays boeking?

Het wijzigings- en annuleringsbeleid en veelgestelde vragen van KLM Holidays-boekingen vindt u hier. Heeft u nog vragen over uw boeking? Bel dan +31 (0)88 – 24 787 90 of mail naar klmholidays@airtrade.nl.

Vragen over uw Transavia Holidays boeking?

Veelgestelde vragen omtrent Transavia Holidays vindt u hier. Heeft u nog vragen over uw boeking? Bel dan +31 (0)88 - 24 78 742 of mail naar transaviaholidays@airtrade.nl.

Ik heb een pakketreis geboekt via Airtrade Travel Services. Waar vind ik meer info?

Heeft u vragen over uw boeking? Neem contact op met Airtrade via +31 (0)88 - 24 787 80

Waar vind ik het laatste nieuws en beleid voor Reisagenten (B2B)?

Reisagenten vinden op extranet.airtrade.com het laatste nieuws, up-to-date beleid van alle airlines en alle procedures m.b.t. het Corona virus.

Welke maatregelen worden er tijdens de reis en op de vakantiebestemming genomen om verantwoord op reis te kunnen gaan?

Alle informatie over de maatregelen en veranderingen leest u op de Reis met vertrouwen pagina.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Bij belangrijke veranderingen en annuleringen sturen we al onze reizigers direct een bericht. Wil je zelf het reisadvies volgen? Kijk dan op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksoverheid en de ANVR.

Airtrade is aangesloten bij ANVR en SGR. Wat betekent dat voor mij als reiziger?

Airtrade is lid van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Dat betekent dat je er zeker van kunt zijn dat alles goed geregeld is. Goede voorwaarden, verantwoord op reis en persoonsgegevens worden veilig opgeslagen. De SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) zorgt ervoor dat je altijd je geld terug krijgt in het geval dat Airtrade failliet gaat en je reis daardoor niet door kan gaan.

Meer vragen?

Mocht je toch nog vragen over het coronavirus hebben, raadpleeg dan de websites van het RIVM, ANVR of van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook kun je Airtrade bereiken via onze contactkanalen. We proberen je zo spoedig mogelijk te woord te staan.