ATPI brengt consolidating-tak onder bij Airtrade

ATPI stopt met ingang van 1 maart met de consolidating-activiteiten onder de naam Boemm en gaat zich volledig concentreren op corporate travel en events. De consolidating-tak wordt ondergebracht bij Airtrade.

Airtrade zal per die datum klaar zijn om de klanten van ATPI op te vangen en een warm thuis te bieden.

Airtrade is marktleider op het gebied van consolidating en heeft zich gespecialiseerd in de inkoop, uitgifte en verwerking van vliegtickets voor de reisbranche. Daarnaast is Airtrade onderdeel van het AERTICKET consolidator netwerk en krijgen reisbedrijven toegang tot de beste vluchtcontent en tarieven.

FareFinder, in eigen huis ontwikkeld, is de boeking-applicatie van Airtrade om vliegtickets te boeken en te beheren. De directe koppelingen met lowcost airlines, IATA-airlines, NDC-airlines en buitenlandse consolidators maken dit tot een van de meest complete boeking-applicaties van dit moment.

‘We zijn blij om samen met ATPI de Boemm-klanten een warm welkom te geven bij Airtrade’, zegt CEO Jeroen Martron. ‘Wij gaan er alles aan doen om deze klanten een warm familiegevoel bij ons te bezorgen. Onlangs hebben wij ook de consolidating-klanten van Otravo overgenomen met dezelfde motivatie.’

ATPI heeft na een strategische heroriëntatie en gevoed door de ontwikkelingen in de reiswereld de afgelopen maanden, besloten de Boemm-activiteiten te beëindigen, zegt Helen van Berkel, Managing Director van ATPI Benelux.

‘Op de lange termijn behoren consolidating-activiteiten niet langer tot de core business van ATPI Nederland. Wij zullen onze focus volledig richten op de vier bestaande business lines: Corporate Travel, Marine & Energy en Corporate Events en Sports Events. Wij zijn blij dat wij er samen met de consolidating specialist Airtrade voor kunnen zorgen dat onze Boemm klanten ook in de toekomst in goede handen zijn’