Airtrade brengt vernieuwde versie FareFinder

Airtrade lanceert een vernieuwde versie van FareFinder met meer functies. Agenten die gebruik maken van de boekingstool FareFinder kunnen vanaf 6 september vluchten boeken in de vernieuwde versie van de boekingstool.

Marco van Erp Taalman Kip, Commercieel Manager Airtrade: ‘Toen we begonnen aan de ontwikkeling van de nieuwe FareFinder, wisten we dat we via een vernieuwd design en enkele nieuwe innovatieve functies een nog betere gebruikservaring konden bieden, zowel voor, tijdens als na het boekingsproces. Het afgelopen jaar zijn er al meerdere nieuwe functionaliteiten toegevoegd zoals het zelf wijzigen van vluchten binnen FareFinder. De nieuwe FareFinder krijgt naast een nieuw design ook een aantal nieuwe functionaliteiten zoals het combineren van enkele reizen met low cost maatschappijen en flex tarieven van Transavia.’

Voor agenten van Airtrade is er de mogelijkheid om deze week webinars te volgen. In deze webinars wordt de vernieuwde versie van FareFinder uitgelicht. Agenten die graag hun kennis willen uitbreiden kunnen zich aanmelden via het extranet van Airtrade.