Airtrade Holland

Airtrade is dé vliegticketspecialist in de Nederlandse reisbranche. Opgericht in 1989 is Airtrade oorspronkelijk begonnen als geaccrediteerd IATA-agent en reisbureau. In de afgelopen 30 jaar heeft Airtrade zich ontwikkeld tot marktleider op gebied van inkoop, uitgifte en verwerking van vliegtickets en heeft het zich grotendeels geprofessionaliseerd op gebied van airline consolidating. Daarnaast introduceerde Airtrade in 1999 met Vliegwinkel.nl, een van de eerste en meest succesvolle online reisbureaus op de Nederlandse markt. Na de verkoop van onze consumentenmerken hebben we in 2011 een technologieportfolio geïntroduceerd. Vandaag de dag is Airtrade een van de toonaangevende Nederlandse reisbedrijven. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector biedt Airtrade als een van de weinigen de combinatie tussen Travel Fulfilment en Technology aan. Ons doel is het tevreden stellen van honderdduizenden reizigers en vakantiegangers. Op ons kantoor in Haarlem werken ca. 60 medewerkers elke dag met enthousiasme en betrokkenheid om dit doel te bereiken.

Uniting Travel and Technology

Airtrade is de vertrouwde Consolidator & Technologie partner voor reisbureaus, touroperators, luchtvaartmaatschappijen en luchthavens. Wij bieden onze klanten meer dan 30 jaar ervaring, deskundige IATA-service en bekroonde reistechnologie die is afgestemd op de behoeften van de reisbranche. Al onze technologie is eenvoudig te gebruiken, web-based en geeft toegang tot de beste vluchtcontent van de Benelux.

Ontmoet onze directie

Plaatje

Jeroen Martron

CEO

Jeroen trad in 2003 in dienst bij Airtrade en werd in 2014 benoemd tot CEO. Jeroen heeft een achtergrond van meer dan 35 jaar bij verschillende bedrijven in de reisbranche. Hij heeft een focus op marketing, sales en operations.

Plaatje

Frank Wester

CFO

Frank trad in 2005 in dienst bij Airtrade als CFO. Frank studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam en werkte in verschillende bedrijven in financiële functies. Hij heeft een focus op Finance en IT.

PreviousNext